Jag blir så trött..

Det blev visst en senare uppdatering än planerat ikväll men det är så det blir ibland. Har haft besök av min syster under eftermiddagen och hon åkte precis hem så då passar jag på att publicera lite innan det är dags att ta mig an disken som snällt väntar i köket.. Hantverkarna höll på i köket fram till strax efter 13 så då kom vi inte åt att diska eftersom vi just nu måste göra det för hand. Försöker se det som en bra sysselsättning när Liam sover och min man är på jobbet, positiva tankar är bra vet ni! 😀

MEN…. jag avskyr verkligen när folk tillägger det ordet när de precis sagt något för då vet man att det är något som inte är så positivt och det är precis så läget är just nu. Under tiden som jag höll på att börja plocka in saker i köksskåpen de hör hemma i och allmänt bara försökte fixa till det kaos som har varit under renoveringen så upptäcker jag det här:

IMG_5262

Ja tyvärr så ser ni rätt, det har blivit en djup reva i den nya golvmattan. Hantverkarna har alltså på något sätt dragit något tungt på golvet så att det orsakat detta märke. Alltså jag orkar inte…

Förutom det här så blev eftermiddagen och kvällen väldigt lyckad! Tack vare att syrran kom hit så fick jag hjälp med lite saker som annars hade fått vänta tills mannen kommer hem, det är i dessa situationer jag verkligen märker av min funktionsnedsättning och det är både ledsamt och frustrerande. Det räcker att det är någonting på golvet som måste torkas upp; ibland händer det tex att våran katt kräks på golvet när hon ätit för fort (sorry för mycket info till er som är känsliga) och oftast gör hon det såklart bakom soffan eller på andra sidan av köksbordet där jag absolut inte kommer intill med rullstolen.

Vad ska jag göra då när jag inte har någon som kan hjälpa mig mer än att tyvärr låta det vara? Tack och lov händer det inte ofta men bara själva grejen, en så enkel sak för många men så svårt för mig.

Glöm inte att gå in och Gilla bloggens Facebook-sida som ni hittar här.Till höger hittar ni även min Instagram som är helt fri att följa samt knappen ”Följ Morsan på hjul”, klicka där så missar ni inte när jag publicerar nya inlägg. Tusen tack! ❤

Skärmavbild 2018-01-13 kl. 20.15.42

Tagged , ,

2 thoughts on “Jag blir så trött..

Kommentera