Sonen blev nekad barnförsäkring

Att jag glatt sa i förmiddags att det bara hade kommit ett jättetunt lager snö på marken fick jag ju ganska snart äta upp, det blev en hel del utav det men det ser kanske inte mycket ut för världen på bilden. Då får vi helt enkelt se hur länge det tänker stanna kvar den här gången, tack och lov att jag fick elrullstolen tillslut då det underlättar en hel del även om det är väldigt lätt hänt att jag fastnar (har testat på det också) alternativt glider med hela rullstolen för att det är så halt. Det blir dessvärre att man drar sig lite för att gå ut, men fint är det absolut!

image1

Idag kom det brev från vårt försäkringsbolag också gällande barnförsäkringen för Liam, vi ansökte för ett bra tag sedan men han täcktes fortfarande av min gravidförsäkring tills han blev 6 månader vilket han nu passerat. Det har tagit sin tid då de behövt göra en riskbedömning pga Liams fontanell som man håller lite koll på så att huvudet växer som det ska. Nu har de beslutat att han inte kan erbjudas någon försäkring, eller ja de föreslog i brevet att vi kunde teckna en olycksfallsförsäkring men den täcker inte alls lika mycket som en barnförsäkring gör på långa vägar. Känns så tråkigt..

Annars gör vi inte mycket alls här hemma idag. Mannen jobbar kväll hela veckan så jag och Liam myser på och jag har fixat en hel del kring bloggen, det är ju så att allt man gör syns inte men det märks när man själv jobbar i det. Att skriva och publicera inlägg är bara en del utav det hela.

Läste ett jättebra inlägg tidigare idag på en nyfunnen blogg för min del som drivs av Christer. Det handlade just om att man får jobba väldigt hårt för att lyckas och tro mig när jag säger att det är massor med arbete bakom varje grej man gör på bloggen. Jag har tyvärr märkt att flertalet tror att det är hur lätt som helst och att läsarna bara strömmar in. Det är en hård resa dit. Om du inte är känd precis som Christer skriver, för det underlättar såklart. Men vill man så går det! Ni finner inlägget i sin helhet här.

Glöm inte att gå in och Gilla bloggens Facebook-sida som ni hittar här, tusen tack! ❤ Till höger hittar ni även min Instagram som är helt fri att följa.

Skärmavbild 2018-01-13 kl. 20.15.42

 

Tagged , ,

21 thoughts on “Sonen blev nekad barnförsäkring

 1. Men åh vad tråkigt! Bra du ska ringa och prata med dom. Hemskt hur vissa bestämmer idag!
  Åh skicka gärna hit lite snö. Vi blev lovade massor av snö, allt smälte bort på en timme och nu är det bara massa hemsk slask överallt!

  1. Ja det måste jag, känns inte rätt att ett barn ska behöva gå oförsäkrad (ingen annan heller för den delen givetvis).
   Trodde att det skulle bli som vanligt att snön smälter men det verkar ligga kvar så får se imorgon, men du kan gärna få det är heeelt okej haha 😀

  1. Jaa fruktansvärt irriterande! men ska ringa och prata med dem så får vi se om vi kan lösa det på något sätt. Annars få vi helt enkelt testa ett annat försäkringsbolag, en hel djungel det där :/

 2. Så irriterande och typiskt med försäkringar men så får man väl inte säga. Håller med om att Christer för jag tror du menar Christer Holm har en riktigt bra och klok blogg. Ha en fin fin dag. Kram Kamilla

Kommentera