Det kändes som att hjärtat skulle hoppa ut

Tisdag förmiddag, har dock varit vaken ett x antal timmar. Inte för att Liam vaknade tidigt och ville upp för han sover faktiskt väldigt bra när han väl somnar (tur var väl det eftersom det tog två timmar att söva honom igår) så både han och vi sov gott, TILLS det oväntat ringde på dörren och ni vet säkert den känslan. Iallafall jag blir livrädd och det känns nästan som att hjärtat är påväg att hoppa ut av panik, haha.

Utan att ha ringt och meddelat så var det målaren som kom hit för att fortsätta återställa köket och vad jag trodde så skulle han även sätta upp ny tapet där de har rivit men tapetrullen är borta och bara några penseldrag över spacklet är gjort. Måste säga att det är väldigt dålig information om när saker och ting ska hända så nu sitter vi här utan att veta när nästa moment ska göras men jag ska ringa till hyresvärden angående tapetseringen så då passar jag på att be dem göra en förfrågan till entreprenörerna de arbetar med. Längtar så enormt mycket efter att köket är helt återställt!

Det enda som var positivt med att ha en byggfläkt i köket en längre period var att det blev extra värme här hemma för vi har det riktigt kallt i lägenheten. Med hjälp av den kunde vi komma upp i 22-23 grader i köket vilket kändes av i hela lägenheten medan vi nu är nere på 19,6 men enligt hyresvärden är det en helt okej temperatur. Vet inte om jag håller med om det faktiskt..

Inatt har det kommit lite snö på marken men som tur är enligt mig så är det inte mer än ett tunt lager. Snö och rullstol är något som inte fungerar bra ihop så jag njuter av varje dag som vi slipper massa snö även om det kan vara fint och framförallt roligt för alla barn. Har ni fått mycket snö där ni bor?

Glöm inte att gå in och Gilla bloggens Facebook-sida som ni hittar här, tusen tack! ❤ Till höger hittar ni även min Instagram som är helt fri att följa.

Skärmavbild 2018-01-13 kl. 20.15.42

4 thoughts on “Det kändes som att hjärtat skulle hoppa ut

  1. Haha ja, ibland när det ringer på efter normal arbetstid så är det inte alltid jag öppnar om jag inte vet att någon ska komma förstås :p Beror på att jag inte kommer åt att se genom titthålet i dörren och är det någon som vill hälsa på får de väl höra av sig först 😀

    1. Ja usch blir galen :p och allt blir så utdraget när det ibland går flera dagar utan att någon kommer och färdigställer köket. Men med lite tjat blir det bra förhoppningsvis 😀

Kommentera