Nu drar det ut ännu mer på tiden..

Godmorgon på er! Började min morgon på bästa tänkbara sätt; mys med familjen innan vi gick upp och startade dagen <3 Vi har sedan start när Liam föddes vant honom vid att alltid sova i sin egen säng på nätterna vilket går hur bra som helst men däremot brukar vi alltid lägga honom mellan oss på morgonen och mysa. Givetvis får han ligga hos oss om han blir sådär otröstlig som han blir ibland och speciellt nu när han börjar få sina tänder då sover han ganska oroligt.

Vi har även märkt att han nog börjar störas av oss när vi ibland ligger och småpratar innan vi somnar och när mannens alarm ringer på morgonen så inom kort är tanken att vi ska testa att låta honom sova i sitt egna rum, vadå separationsångest?! haha. Liten börjar bli stor, snart har det gått 7 månader redan <3

Tanken var att jag skulle ringa och boka en ny tid för hembesök med min arbetsterapeut nu på morgonen men tydligen är hon inte på plats den här veckan så jag får snällt vänta med att ringa till nästa måndag vilket i sin tur betyder att assistansärendet blir ytterligare förskjutet. Suck..

För övrigt finns det inte så mycket mer planer för dagen mer än att fortsätta jobba med bloggen under sonens vilostunder. Det är i skrivande stund helt kaos här hemma pga hantverkare som håller på att lägga nytt golv i köket efter en fuktskada så vi fick ju tömma köket på allt och därav är det fullt i övriga lägenheten. Jag som gärna gillar att ha ordning runtomkring mig blir skapligt nervös av det här men det blir säkert jättebra när det är färdigt! Om inte annat så längtar jag efter att kunna använda vår diskmaskin igen som har varit urkopplad sedan innan jul pga fuktskadan, att diska för hand kan vara bland det tråkigaste jag vet men tyvärr blir det väl så när man är van att ha diskmaskin.

Ska ni göra något kul idag? 🙂

Glöm inte att gå in och Gilla bloggens Facebook-sida som ni hittar här, tusen tack! <3 Till höger hittar ni även min Instagram som är helt fri att följa.

Skärmavbild 2018-01-13 kl. 20.15.42

Tagged ,

6 thoughts on “Nu drar det ut ännu mer på tiden..

  1. Det ör nog bra att vänja dem från början, vi har jättesvårt arr få Lex att sova i sin så nu när bebis kommer blur det nog framförallt i egen säng från början

Kommentera