Terminsstart på babysimmet

Imorse fick vi gå upp tidigt då det var dags för en ny termin på babysimmet med Liam, första kursen klarade han av precis innan jul så nu var det dags att köra igång den andra. Dock börjar den här kursen en halvtimme senare så vi ska vara på plats 9:30 men det tar ju en stund att göra oss alla iordning och sedan går vi dit eftersom det inte är så långt och då är det bara onödigt att ta bilen.

Det var bara tre barn från förra kursen som valt att fortsätta, resten var nya men Liam tyckte att det var kul att träffa dem 🙂 Och vattnet älskar han. Direkt när han kom i så började han att plaska och största delen av halvtimmen de var i vattnet så var han på gott humör. Jag själv kan ibland tycka att det är lite ledsamt att jag inte kan gå i och bada med honom men han har så roligt med sin pappa i vattnet så det är roligt att se, värmande i mammahjärtat!

Resten av denna söndag har vi inga direkta planer för utan vi tar det som det kommer. Känner att jag blir lite trött utav antibiotikan så försöker lyssna på kroppen i den mån det går och laddar inför kommande veckan när mannen jobbar som vanligt igen för nu hoppas jag väl på att få stanna hemma ett tag utan sjukhusbesök 😀

Vad ska ni göra idag?

Kom ihåg; Gilla gärna bloggens Facebook-sida som ni hittar här

Skärmavbild 2018-01-13 kl. 20.15.42

Tagged ,

10 thoughts on “Terminsstart på babysimmet

  1. Mysigt med babysim. För mig är det sista dagen innan det är dags att gå tillbaka till jobbet igen. Har haft långledigt, men nu är det slut. Bara att njuta sista timmarna nu. 🙂

Kommentera