Myssöndag med familjen <3

Så var snart den här helgen förbi, bara några timmar kvar av denna söndag. Vi spenderade eftermiddagen hos mina föräldrar, bestämde oss för att få med min lillasyster ut på en liten promenad och sen följde vi med in en sväng och bara hade det trevligt 🙂 Liam var på gott humör och var gärna i famnen hos dem alla.

Sedan gick vi hem i kylan, har verkligen blivit kallt här men som tur är så är det inte jättelångt att gå och jag har ju elrullstolen så vi kan hålla bra tempo. Är väl min stackars man som får det lite jobbigt att hänga med ibland möjligtvis 😉

För en stund sedan åt vi kvällsmat, hemmagjord baconburgare (LCHF såklart). Som jag nämnt innan så har vi antagit LCHF-utmaningen men eftersom jag blev inlagd på sjukhus i veckan så har vi missat några måltider som vi får ta igen i början av den kommande veckan. Ganska bra ändå så vi slipper ha så bråttom med att handla 😀

Imorgon måste jag ringa min arbetsterapeut och boka en ny tid då hon ska komma hem hit och göra en funktionsbedömning till min ansökan om personlig assistans, tanken var att hon skulle ha kommit när jag var inlagd så det blev lite svårt.

Hoppas att ni får en fortsatt fin kväll så hörs vi igen imorgon!

Glöm inte att gilla bloggens Facebook-sida som ni hittar här, tack finisar!

Skärmavbild 2018-01-13 kl. 20.15.42

Tagged ,

8 thoughts on “Myssöndag med familjen <3

Kommentera