Det kom som ett brev på posten

God förmiddag fina ni!

Eller ja, för mig har den väl inte varit så god. Åkte på världens feberfrossa inatt från ingenstans så jag har knappt sovit vilket såklart resulterade i att jag idag är riktigt trött plus att febern fortfarande är kvar och det gör mig ju inte direkt piggare. Men har ett litet energiknippe här hemma så det är bara att försöka göra det bästa av situationen, dock lite konstigt att det enbart är feber och ingenting mer (vad jag känner av än iallafall). Hoppas ni mår bra idag åtminstone 🙂

Igårkväll körde jag igång med LCHF-utmaningen som jag hittade här så jag åt en jättegod asiatisk kålpanna till middag som även blir lunchen idag. Delar gärna med mig av recept om ni är intresserade 🙂 Nu gjorde jag en äggröra till frukost men jag är som sagt inte på topp så det går väldigt trögt idag. Tänkte mig att jag delar med mig av resultat nästa måndag då det gått halva tiden av utmaningen som är på två veckor.

Förhoppningsvis får jag chansen att vila en liten stund under dagen medan Liam sover men ska väl inte säga för mycket 😉 har ni några roliga planer för dagen? Skola och jobb är väl igång nu för de allra flesta kan jag tänka mig.

Kram! <3

Tagged , , , ,

2 thoughts on “Det kom som ett brev på posten

Kommentera