För ett år sedan förändrades livet totalt

Hej på er, hoppas att ni har haft en jättefin helg! <3

Jag har haft det hur lyxigt som helst då mannen både igår och idag tog hand om sonen på morgonen så att jag fick sovmorgon. Det gjorde verkligen skillnad så nu har batterierna fått ladda lite!

Igår hade vi min bror med familj här på lite mat och det var jättetrevligt. Även om Liam började bli lite trött vid den tiden så tyckte han ändå om att få besök och han fick finsång och massa kramar av sin kusin när han var ledsen 🙂

Idag kära vänner så är det inte vilken dag som helst, det är nämligen precis ett år sedan (inatt blir det ett år för att vara exakt) vi fick reda på att jag var gravid. Jag köpte både ett lite billigare samt ett digitalt test och jag utgick från min senaste menstruation och kom fram till att jag borde ha varit ungefär i v.6 när testet visade positivt. Jag hade känt en lite annorlunda känsla ungefär i en vecka men eftersom jag tagit en mängd med test innan som bara visat negativt så tänkte jag att jag bara inbillade mig som vanligt och därav att jag valde att avvakta.

Det blev tillslut ett köp av graviditetstest för exakt ett år sedan då jag började reagera på att jag mådde lite mer illa än vanligt, hade svårt att sova, fick gå på toaletten typ en gång i timmen och förstås utebliven mens. Tanken var att jag skulle ha testat på morgonen efter, alltså imorgon för ett år sedan men ni vet ju hur det är när man längtar efter något. Då är det sista man vill att vänta och det behövdes bara några sekunder så visade det utan tvekan positivt. I total chock och lycka så väckte jag mannen med ord i stil med ”du ska bli pappa” vilket han såklart inte trodde på eftersom vi försökt en längre tid. Jag nästan slängde testet till honom där han låg i sängen knappt vaken stackarn, men direkt när han såg det så blev han genast piggare 😉

Vilket år det har varit, så mycket som har hänt och nu ligger vår älskade son i sin säng och sover gott här hemma. Vi kunde inte vara lyckligare <3

Kram! <3

1 thought on “För ett år sedan förändrades livet totalt

Kommentera