Hudvårdstips och 100:- rabatt hos Lyko

Underbara fredag, äntligen! Har haft en jättemysig dag med min lilla familj, vi var på stan och shoppade lite till oss alla (mest till Liam precis som det brukar bli;) ). På Galleria Gränden hade Yves Rocher gratis hudanalys så jag passade på, toppentillfälle att få rätt produkter direkt! Blev en påse med produkter därifrån och det ska bli väldigt spännande att se hur huden i ansiktet förändras tills om ungefär en månad då jag ska dit igen för en ny analys 🙂 För dig som vet med dig att du har normal till blandad hudtyp precis som det visade sig att jag hade så kan jag länka mina produkter därifrån här nedanför, inget samarbete utan jag är bara en nöjd kund som tycker produkterna är fantastiska!

Steg 1: Rengöringsgel

Steg 2: Ansiktsvatten

Steg 3: Dag-och nattcrème

Det är alltså deras blå serie Hydra Végétal och utöver denna rutin rekommenderas man även att ta Ansiktspeeling samt Ansiktsmask 1-2 gånger i veckan. Tips från mig såhär på fredagskvällen 🙂

Utöver dessa tips tänkte jag dela med mig utav ett erbjudande från Lyko, genom att klicka här så får du 100:- rabatt på din första beställning när du handlar för 300:-.

Blev ett litet skönhetsinlägg idag men tänker att det är kul med lite variation 🙂

Just det! Stort tack för all respons jag fick från inlägget ”Det är väl inte ditt barn?”, ni är så fina <3 Märkte även att det dök upp lite fler frågor gällande funktionsnedsättning och föräldraskap så tänkte köra en livestream på Instagram där jag besvarar era frågor, exakt dag och tid är ännu inte bestämt men in och följ mig så att ni inte missar. Ni hittar mig genom att klicka på valfri bild under rubriken ”Följ mig på Instagram” här på bloggen. Har du inte Instagram? Ingen fara! Mejla mig din fråga eller kommentera i inlägget så kommer jag lägga ut svar under Frågor & Svar efter livestreamen.

Kram! <3

Kommentera