Premiärbesök på restaurang & café + 4 månader

Idag blir min favoritkille, han som gett livet en helt ny mening 4 månader. Vår son blir redan 4 månader, var tog tiden vägen?! Det känns som att det bara var några veckor sedan jag låg där på BB med honom på bröstet och nu är han på g att sitta själv små korta stunder, sitta i egen stol vid bordet OCH få börja smaka på vår mat då och då. Dessutom skrattar han och pratar mest hela tiden, men just igår var det lite annat.

Han är mitt i fjärde utvecklingsfasen fast jag tycker att det går förvånansvärt bra om man jämför med de tidigare. Det är i princip bara att han har svårare att komma till ro vid sovdags som gör att man blir påmind. Så igår var vi ute på en promenad efter att jag varit på vårdcentralen och kollat till foten och under tiden fick jag reda på att två gamla kollegor skulle träffas på stan för lunch och jag blev medbjuden 🙂 Sonen sov så gott i vagnen medan vi vände om mot stan för att möta upp dem.

Det blev lunch på Mozzarella i stan, jag tog en supergod caesarsallad. Det var när maten precis kommit in som allt började; lilleman började smågnälla lite, troligtvis började han bli lite hungrig och blev lite lugnare när man tog upp honom ur vagnen. Men det var med största sannolikhet även då som det blev lite för mycket intryck för honom att ta in, han började skrika mer och mer stackarn och tog knappt flaskan överhuvudtaget. Tillslut efter mat och en snabb kopp kaffe fick vi lov att gå hemåt, det märktes så tydligt att det ändå var de nya miljöerna som påverkade till största delen för direkt när vi kom lite utanför stan så slutade han skrika och somnade gott <3 Inte lätt med premiär på restaurang och café på samma dag.

Kvällen avslutades hemma hos min mor och far där vi firade pappas 60-årsdag i förskott, hela familjen hade gått ihop och gett honom en tatuering. Nöjd far som visade upp den när vi kom och Liam fick mysa massor innan han somnade för kvällen.

Idag är han världens gladaste igen, i skrivande stund ligger han bredvid på golvet och försöker ta sig fram så det är nog inte långt borta nu. Mammas och pappas älskling!

Kram! <3

 

 

Kommentera