Intressekoll

Det är nästan läskigt vad dagarna går fort, man tänker att man ska hinna med både det ena och det andra men vid dagens slut så har man knappt hunnit hälften. Nu har även sonen kommit in i fjärde utvecklingsfasen som tydligen kan komma att pågå i upp till fyra-fem veckor, så han vill gärna vara nära mest hela tiden. Jättemysigt å andra sidan eftersom han börjat ”prata” massor nu och är väldigt rolig och social <3

Jag skulle vilja kolla med er huruvida det skulle finnas intresse för föreläsningar kring funktionsnedsättning och föräldraskap, hur det är att leva med ett funktionshinder i dagens samhälle osv. Nu menar jag inte att ni nödvändigtvis ska boka och så men tror ni att det behövs mer sådant, skulle ni själva välja att gå om en liknande föreläsning erbjöds och skulle det även kunna bidra till något positivt för samhället att få ännu mer kunskap?

Anledningen till varför jag frågar är för att jag för ett tag sedan fick en liten förfrågan och i dagarna fick jag intresse från ytterligare ett annat håll. Men det är ju lite fix med det hela för att faktiskt kunna ta betalt för att jag åker ut osv så därför skulle era åsikter vara guld värda!

Så, hiss eller diss?

Kram! <3

Kommentera