Oktober- Den Rosa Månaden

Idag blir det ett litet kort extrainlägg, men också ett utav de viktigaste <3

Nu har vi gått in i oktober månad, ”Rosa månaden”. Forskningen går framåt och det blir skillnad, men långt ifrån alla drabbade överlever sin kamp mot denna hemska sjukdom. Därför har jag valt att i år starta en insamling där jag hoppas att just Du vill vara med och göra skillnad, det spelar ingen roll om det är ett par kronor eller en större summa för tillsammans kan vi göra något stort som på riktigt gör skillnad för så många människor.

För att bidra så hittar ni min insamling här

Ni kan även swisha ert bidrag genom att skicka BESEGRA 57278 till nummer 901 95 14. Du kan också välja att skriva ditt namn efter texten, annars blir din gåva presenterad som anonym.

Tillsammans kan vi rädda liv! Tack för Ditt bidrag <3

Kram! <3

Kommentera