En helg med så mycket lycka

Vilken helg! Den var bland dem bästa på länge, vi hade ju dop för sonen i söndags och det blev nästan exakt så som jag ville att det skulle bli samt att nästan alla kom som var inbjudna. Det var så roligt att träffa nära och kära! Jag gillar att fixa med tillställningar även om jag är duktig på att stressa upp mig precis innan, tur att min man är van numera 😉 Dock var det inte så konstigt att jag blev stressad den här gången;  vi hade nämligen fått boka församlingslokalen 9-17 (vilket stod på bokningsbekräftelsen) men när vi kommer dit för att förbereda vid 9:30 så ska det hållas barngudstjänst just där fram till kl 11, dvs bara 40 minuter innan vi skulle träffa prästen.

Men vi hann tack vare att mannens mormor och morfar kom in tidigare och hjälpte till. Dopceremonin blev superfin och vi valde att min bror skulle få bli fadder, så vi tre stod där längst fram tillsammans med sonen som i sin tur var hur duktig som helst. Han var så lugn och sa knappt ett ljud under hela ceremonin.

Efteråt så bjöd vi på smörgåstårtor som för övrigt tog ca åtta timmar att göra, sedan tårta till kaffet som vi beställde. Finns bild på den på min Instagram som ni kan klicka er in på i högra kolumnen, följ mig gärna så missar ni inget som händer de dagar jag kanske inte bloggar 🙂

Nu har vi sparkat igång en ny vecka och för mig är det inte vilken vecka som helst. Det är nämligen dags att få bort de sista sega gravidkilona samt de överflödiga som redan fanns där innan 😉 Fick ett mejl häromveckan att jag blivit en av de utvalda att vara testpilot för  Viktväktarnas digitala möten (för att förtydliga så är det alltså inget sponsrat utan något jag ansökt om själv). Då tänker ni säkert nu ”Men är inte du utbildad kostrådgivare och har stenkoll på vad man bör äta och inte?”, jovisst vet jag men dels såg jag detta som en bra och rolig chans att få testa på tillsammans med andra men ändå på min hemmaplan utan att behöva ta mig iväg på möten, under ledning av en coach som i sin tur kommer vara otroligt peppande. Sedan är jag inte mer än människa jag heller, även vi utbildade behöver hjälp och tips från andra ibland 🙂

Vet inte så mycket mer än såhär än, kommer få mer info under veckan men jag har smygstartat att äta med inspiration av recept därifrån för att både jag och mannen hade bestämt att vi skulle lägga om vår kost från och med igår. Så vad säger ni, skulle ni vilja att jag uppdaterar er kring min hälsoresa någon gång i veckan så att ni får ta del av tips, resultat och liknande? 🙂

Kram! <3

 

Kommentera