Onsdag & hembesök av prästen

Nu gör jag ett försök att få upp ett inlägg medan sonen sover, men mest troligt att jag får avbryta några gånger (mycket riktigt, tillbaka här nu en timme senare haha) då han under sina utvecklingsfaser bara sover korta stunder åt gången. Som jag brukar säga; tur att han är så himla söt! 😉 <3

Nu på förmiddagen har vi haft besök utav prästen som ska döpa sonen på söndag. Han verkade väldigt bra och var lätt att prata med så nu är det planerat och klart, men har funderat mycket kring det där med dop..

Jag själv är ju både döpt och konfirmerad men kallar mig däremot inte för troende numera, är det då fel av mig att välja att döpa vår son? Jag kan bara utgå från mig själv, jag gillar traditioner och är tacksam över att jag blev döpt för att nu i vuxen ålder ta ställning till vad jag tror och inte. Precis så vill jag att vår son också ska få det, han är fri att göra och tro på vad han vill när han är såpass gammal. Men dopceremonin i sig tillsammans med nära och kära är något jag tycker är jättemysigt <3

Nu ska jag äta lite lunch och kolla på Paradise Hotel, ser ni också på det och vad tycker ni om årets deltagare isåfall? 🙂

Kram! <3

 

Kommentera