Ny vecka, nytt namn och utseende på bloggen

Godmorgon på er 🙂 Precis som alltid så gick även den här helgen alldeles för fort och idag har jag varit vaken sedan strax innan 05:00 när mannen gick upp, lagom när han hade åkt iväg till jobbet så vaknade sonen och ville absolut inte sova så det blev blöjbyte, mat och mys såhär på morgonkvisten <3 Nu sover han gott igen men efter ett flertal försök att själv lägga mig igen och sonen vaknar direkt då så gav jag upp, kan ju faktiskt vila lite under dagens gång om det är så.

Så nu sitter jag inne på kontoret/mitt sminkrum och skriver samtidigt som jag kollar på lite vloggar på YouTube. Tanken är ju att jag också ska lägga ut videos där då och då men det har inte blivit något av den varan på kanalen än, så svårt att komma igång tycker jag så har ni några önskemål på vad ni vill vara med och se så vill jag gärna veta 🙂

Som ni kanske redan sett så har jag både ny bloggadress och ny header och jag vill först och främst bara säga att namnvalet inte på något sätt är menat att trycka ner mig själv eller liknande; det är framtaget med en glimt i ögat, en släng humor men också en kort och tydlig beskrivning av vad bloggen står för. Det är jag, mitt familjeliv och min vardag som rullstolsburen. Lätt och beskrivande namn helt enkelt! Vad tycker ni?

Den här veckan är relativt fullbokad för övrigt, det hör inte till vanligheten eftersom jag varken kunnat (pga trasig elrullstol) eller riktigt velat/haft ork att ta mig för något för att istället lägga tiden på att få en fungerande vardag med min lilla familj. Det är en så stor och häftig omställning, det går absolut inte över en natt. Just nu är sonen inne i utvecklingsfas 3 dessutom vilket innebär mycket mindre sömn för oss alla tre, mer mys och närhet som i sin tur leder till att dessa vardagssysslor inte blir gjorda i den tid man tänkt men vet ni att så får det vara när man har småttingar i hemmet. Han går före allt <3

Det är väl i princip bara idag och imorgon som jag inte har någonting planerat men annars bjuder veckan på hembesök utav prästen som ska döpa sonen för att planera inför dopet som äger rum på söndag, sedan står 3-månadersvaccin på schemat och det ser jag verkligen inte fram emot. Dels är det väl mammakänslorna som tar över när någon ska sticka en nål i ens lilla bebis och sedan har jag hört att många får feber efteråt men förhoppningsvis återhämtar han sig snart igen isåfall 🙂 Sedan blir det att handla det  sista inför dopet och på lördag både hämta tårta från Tårtverkstan här i stan och med hjälp av mamma fixa smörgåstårtorna som ska bjudas på.

Det låter väl inte så överdrivet fullbokat kanske men det ligger mycket planering bakom så det tar sin lilla tid.

Imorgon är jag tillbaka och tänkte svara på lite frågor som ni ställt gällande mig och min man bland annat; hur vi träffades, hans syn på att leva med en partner som har en funktionsnedsättning osv. Vi ses då!

Kram! <3

Kommentera