Snart är (förhoppningsvis) mitt självständiga liv tillbaka

Idag känner jag mig riktigt utvilad, inte riktigt hundra än med förkylningen men det går åt rätt håll. Sonen vaknade till en gång precis innan mannen skulle till jobbet, så runt 05:00 blev det mat och blöjbyte men lyxigt nog fick jag ligga kvar och min man fixade med allt sådant <3 Sedan fick jag faktiskt sova fram till 9, hur skönt är inte det?!

Nu är jag i full gång med att sortera kläder som vi fått utav en av mina kusiner, inser direkt att sonen absolut inte kommer ha någon brist på kläder nu i höst/vinter och det är guld värt att få ärva i den här åldern eftersom de växer så det knakar. Det är väl det jag kommer att sysselsätta mig med nu under förmiddagen kan jag tänka mig, sedan vaknar nog sonen igen om inte alltför länge så då blir det massa mys <3

Igår var vi iväg till sjukhuset med honom efter remiss från BVC för att kontrollera hans fontanell, man vill såklart vara på säkra sidan och agera i tid om det nu skulle behövas. Men efter bedömning av barnläkaren så ser allt jättefint ut, han klarade sig igenom alla tester galant och det är ytterst lite som avviker vad gäller fontanellen så med största sannolikhet händer ingenting mer utan huvudet fortsätter växa på fint som det gjort hittills. Han är ju fortfarande bara 2,5 månad så vi kommer att få komma dit igen på en uppföljning när han är ungefär 4 månader gammal och då kommer det tas ett definitivt beslut om vad som händer. Dock var läkaren tydlig med att vi absolut inte ska vara oroliga för det vanligaste är att ingenting mer händer, det rättar till sig ju äldre han blir.

Just det! En liten uppdatering om elrullstolen också. Jag hade fortfarande inte hört något i början av den här veckan så jag mejlade istället eftersom jag uppenbarligen inte kunde få bättre hjälp via telefon och dessutom har jag knappt någon röst just nu pga förkylningen så passade bra. Jag skrev väldigt bestämt om hur läget var och vad jag tyckte om både bemötandet jag fått samt vilka svårigheter allt strul medför för mig osv. Det var ingenting otrevligt överhuvudtaget men man märkte nog helt klart att jag var frustrerad.

Så snart som dagen efter hade jag fått ett mejl där de beklagade (standard), men att de skulle kolla över detta och återkomma så snart som det bara var möjligt. Jag tänkte direkt att jaja då dröjer det väl någon vecka igen men icke. 1,5 timme senare ringer Hjälpmedelscentrum och hon jag har haft mejlkontakt med beklagar än en gång men talar även om att två nya motorer är beställda precis och att en tekniker är bokad till att utföra arbetet under onsdagen nästa vecka. Jag kommer även att få tillbaka den samma dag eftersom det varit så mycket strul så det tackade jag naturligtvis för och önskade henne en trevlig dag. Jag är väldigt noggrann med att säga att jag inte är arg på personen jag pratar med, från att själv jobba inom kundtjänst vet jag hur hemskt det ibland faktiskt kan vara när någon bara skriker rakt ut fast man egentligen vet att det inte är jag som är problemet. Men vi är inte mer än människor vi heller och klart man tar åt sig ibland.

Nu hoppas vi på att nästa vecka levererar lite mer flyt och att vi får vara friska framförallt. Först tar vi en välförtjänt helg och bara myser vår lilla familj <3 Blir nog lite mer planering inför dopet också, tror att prästen ringer under nästkommande vecka. Fick hem leveransen utav lite dekoration och sådant roligt igår samt att tårtan är beställd så jag tror det kommer bli hur bra som helst! Vad ska ni göra i helgen? 🙂

Kram! <3

Kommentera