Bloggens framtid

Ikväll blev det ett sent inlägg, det har gått i ett hela dagen. Sonen är fortsatt mycket nöjdare efter att vi börjat ge honom ersättning som tillägg till amningen men han är en liten kräkbebis och idag har han kräkts något mer än vanligt, kanske kan vara hans mage som håller på att vänja sig att få ersättning eller något. Jag vet faktiskt inte men ni får gärna lämna en kommentar ifall ni har mer koll!

Jag brukar ju vanligtvis ha ganska långa inlägg på bloggen men idag ville jag mest informera om att jag kommer att strukturera upp ordningen på mina inlägg för att det inte ska bli så förvirrande och osammanhängande så en dag kommer jag bara skriva om sonens utveckling då ni är många som vill veta, någon dag kommer jag att skriva om tillbakablickar; alltså saker jag varit med om tidigare i livet både roliga och jobbiga saker men som format mig till den jag är idag. Ja ni är säkert med, alla dagar har varsitt ämne 🙂

Ytterligare en nyhet är att jag en gång i månaden kommer att ha en frågestund där jag besvarar era frågor och det kan vara allt mellan himmel och jord. Detta kommer efter frågestunden även att läggas ut under fliken Frågor & Svar så att ni lätt kan se om den frågan ni har redan har ställts av någon annan. Ni kan skicka era frågor till mig närsomhelst genom att antingen skriva här i kommentarerna, kontakta mig på Instagram, Facebook eller maila mig på blogg.fridaespenrud@hotmail.com så kommer jag att så småningom besvara just din fråga. Observera att ni får säga till i samband med frågan ifall ni vill vara anonyma, jag kommer naturligtvis inte skriva ut ert fullständiga namn utan bara förnamn tex: ”Anna undrar: här kommer frågan att stå..

Varje fredag kommer jag att skriva om ett ämne som ni läsare har valt (naturligtvis något som är inom ramarna för det min blogg handlar om och står för), så det får ni också väldigt gärna skicka önskemål om.

Tanken med mitt upplägg är helt enkelt att jag vill att ni läsare ska bli mer delaktiga och få chansen att påverka vad som skrivs här eftersom jag vill att innehållet ska bli så anpassat som möjligt för så många utav er det bara går.

Vad tror ni, kan detta vara något att testa tillsvidare? Låt mig veta vad just du tycker!

Kram!

Kommentera