Nu tar vi detta till en ny nivå

Idag är en sådan dag då lilleman inte alls riktigt vet om han är hungrig,arg, trött eller bara i behov utav närhet så vi är hemma och enbart myser och försöker göra honom så nöjd som möjligt.

Mellan de stunder han är lugn så har jag testat på videoredigering för första gången då tanken är att jag ska komplettera mitt skrivande med vloggar och andra videos om min vardag för att ge både er och mig lite variation 🙂 Nu är jag inget proffs på redigering så ni får ha lite tålamod med mig ett tag. Exakt vilka jag kommer lägga ut vloggar är inget jag bestämmer här och nu men gör jag något speciellt som kan vara intressant/nyttigt/roligt att se så kommer ni få hänga med förstås. På så sätt får ni ytterligare en inblick i min vardag helt enkelt.

Idag gjorde jag en liten testvideo tillägnad våra älskade katter Elvis och Ragge som båda gick bort alldeles för tidigt under 2015 <3 Ni får väldigt gärna dela och prenumerera så att ni inte missar kommande videos. Här kan du titta på den 🙂

Kram!

 

2 thoughts on “Nu tar vi detta till en ny nivå

Kommentera