Underbara sommardag och planering inför höstens dop

Vädret verkar fortsätta leverera, hela eftermiddagen har spenderats utomhus tillsammans med sonen och vi fick även sällskap av en kompis till mig ett par timmar. Mycket trevligt! Han älskar verkligen att åka i vagnen lilleman då man riktigt ser hur lugn han blir och tillslut somnar oavsett ljud omkring eller ej <3

Jag har precis börjat planera lite inför hans dop, kan tyckas vara i tidigaste laget kanske eftersom det inte äger rum förrän i höst men för att inte missa något så föredrar jag att börja i tid. Det ska bli en perfekt dag helt enkelt. Ni får väldigt gärna komma med lite tips och inspiration gällande sidor/butiker som har lite roliga och passande dekorationer osv 🙂

Kvällen hos oss blir annars i det lugnaste laget, bara mysa och njuta av nuet, jag totalälskar familjelivet!

Kram! <3

 

 

Kommentera