Måndag

Måndag förmiddag, precis druckit upp första koppen kaffe för dagen, sonen ligger bredvid i sin vagn och sover och mannen har äntligen börjat sin semester. Kan det bli mycket bättre? Nu tar vi allt i vår egna takt och bara njuter av det som är här och nu, att vi som familj får vara tillsammans <3

Sedan jag skrev förra veckan så har jag och lilleman varit på BVC (närmare bestämt förra onsdagen) för en veckokontroll med vikt osv. Då stannade vågen på 3820g så han växer på precis som han ska och barnmorskan talade om flera gånger hur fin son vi har. Det värmer i mammahjärtat!

Samma dag fick vi även besök utav min mamma samt min moster och yngsta kusin som ville komma och titta på vår nya familjemedlem. Blev en riktigt trevlig eftermiddag och han fick jättefina kläder utav dem.

Sedan har mycket av min tid gått åt till att skriva en överklagan till beslutet om handikapparkeringstillstånd som kom förra veckan, det blev avslag vilket jag tycker är väldigt spännande eftersom jag i hela mitt liv varit berättigad det och mig veterligen så varken har eller kommer min funktionsnedsättning att förändras på något sätt så detta åker med posten idag. Uppdatering kommer när jag fått ytterligare svar. Man blir både ledsen och frustrerad när en helt främmande person tar beslut gällande mina eventuella svårigheter, ungefär som att den tror sig kunna tala om precis vad jag kan och inte utan att ens ha varit i personlig kontakt med mig. Nej jag vet vad jag och många andra har rätt till så den här gången ger jag mig inte, kommer ta det så långt som det behövs.

Lite roligare saker som händer är att jag också är i full gång med att spåna i hur jag skulle kunna utveckla bloggen på ett roligt sätt både för er läsare och för mig själv. Skulle ni uppskatta om jag slängde in lite frågestund, tävlingar eller kanske en och annan vlogg ibland istället för att bara skriva? Kom jättegärna med förslag på vad ni vill läsa eller se mer av här.

Om en liten stund blir det nog en promenad ute i det fina vädret och passa på att posta lite brev. Såklart en massa bebismys också, jag är så lycklig! <3

Hoppas ni får en jättefin måndag oavsett om ni jobbar eller om ni har semester 🙂

Kram!

Kommentera