Nedräkningen är igång på riktigt

Idag kom samtalet från läkaren på förlossningen, det dröjde en dag extra då de behövde rådfråga en specialist i Stockholm gällande mitt bäcken. Nu har de varit i kontakt och den läkaren sa att det absolut inte är omöjligt att föda vaginalt trots min vinkel på bäckenet men det kan lika gärna gå snett och att bebisen fastnar, det är inget som kommer att provas fram så nu är det klappat och klart. Jag kommer att få göra ett kejsarsnitt och har fått besked om att det kommer göras nästa onsdag då jag är i vecka 38+0. Om det blir här i Linköping eller i Norrköping är ännu oklart fick jag reda på, de ska kolla på platser och återkomma.

Jag är så lättad för nu är det verkligen påfrestande på många sätt. Nu vet jag även vad jag har att ”förbereda” mig på och att det blir väldigt snart.

Imorgon har jag fått tid för ett möte med narkosläkare där vi ska diskutera vad som blir allra bäst för både mig och bebis, nu går det undan. Efter det så ska jag även till vårdcentralen i ärendet gällande handikapparkeringstillstånd för att få hjälp med ett intyg. Tänk om det bara kunde lösa sig också, lycka på hög nivå!

Just nu sitter jag här i mitt lyckorus och ska spendera tid med mannen för att prata igenom allt men jag ville in och uppdatera er lite iallafall. Jag kommer att skriva mer efter morgondagens möten 🙂

Kram!

Kommentera