Ibland krävs det inte mycket för att det ska rinna över.

Alla dessa graviditetshormoner kan verkligen ställa till det ordentligt, idag är ett sådant tillfälle. Det krävs så lite för att jag ska reagera starkare än jag annars skulle göra, saker som jag skulle skaka bort som ingenting gör mig istället ledsen/irriterad/besviken. Dessutom är ju vädret inte så roligt idag heller så tänkte att jag uppdaterar bloggen lite för det är något som gör mig glad. Det här inlägget är alltså inte i syfte att tycka synd om mig själv utan snarare för att visa att det finns även dåliga dagar och att det är helt okej.

Det är dagar som dessa som jag inser extra mycket hur lyckligt lottad jag är. Jag har en man som tröstar och stöttar mig när det är jobbigt och jag får gråta ut i hans famn. Han är helt underbar som står ut, som ändå förstår fast det kan komma helt oförberett vissa gånger. När orken inte finns så ställer han upp och gör det jag egentligen skulle göra, inget suck eller något utan snarare säger till mig att vila istället. Att vårt barn kommer få världens bästa pappa är det ingen tvekan om <3

31 dagar tills bebis är beräknad, skulle egentligen kunna ske närsomhelst nu och bara tanken på det känns som en dröm. Att just vi får vara med om denna otroligt upplevelse, det är ren och skär lycka. Det känns nästan som att bebis känner av när mamma är ledsen eller nere för då sparkar den lite mer fast inte hårt utan mer som kärleksfulla buffar ”hallå, här är jag och jag finns här för dig”. Vi längtar så mycket efter att få veta vem du är som gömmer dig därinne.

Det känns redan lite bättre efter att ha fått skriva lite, kanske inte det roligaste inlägget på bloggen men som sagt så är det okej för alla att ha mindre bra dagar. Vi tar nya tag inför morgondagen istället.

Kram! 

Kommentera