Inget är som väntans tider

Hej fina ni!

Den här dagen blev väl inte riktigt som jag hade tänkt mig, hade ju sett fram emot att kunna uppdatera er lite mer om alla besked som skulle ges på förlossningen idag men tyvärr så blir det inte så idag och det känns så typiskt min otur då jag sällan fått besked i rätt tid hittills under graviditeten.

Jag var som planerat på röntgen idag för att mäta bäckenet och personalen där var helt fantastiska, själva röntgen var för mig väldigt smidig och tog inte mer än max fem minuter hela processen. Sedan var det dags för besök hos överläkaren på förlossningen och ha förlossningssamtal. Fick vänta lite mer än en timme på att hon kom men hon hade inväntat svar från röntgen in i det sista så därav att det tagit tid, MEN hon hade dessvärre inte fått ta del av bilderna än 🙁 Så hon stämde av hur jag mår och hur det går med urinvägsinfektionen osv men sedan blev det inte mer för idag. Nästa bud blev på onsdag, då ska hon ringa mig med besked så vi får snällt stå ut några dagar till.

Dock har jag för min egen skull redan börjat tänka i banorna att det faktiskt blir kejsarsnitt, just det där momentet att sövas är ju som tidigare nämnt inget jag ser fram emot eftersom jag kommer missa första stunden med vårt barn. Naturligtvis vet jag att bebis kommer ha det bra med sin pappa första stunden men det är ändå något speciellt. Har just du erfarenhet av att var sövd under kejsarsnitt får du väldigt gärna berätta din upplevelse här i kommentarerna eller skicka mejl till mig 🙂

En sak som jag fått frågor om ett antal gånger är om jag kommer lägga ut en första bild på bebis här på bloggen när förlossningen är över. Jag har funderat fram och tillbaka och som det ser ut så är svaret nej, ingenting är skrivet i sten än men anledningen till det är att det tyvärr finns så många människor därute som inte har lika goda avsikter som många andra har och det är såpass privat och känsligt. Vi får helt enkelt se men vill ändå ge er som undrar ett svar hur det ser ut för stunden.

Nu parkerar jag och fotbollsspelaren i magen oss vid tv:n strax för att kolla på Gladiatorerna. Hoppas att ni får en superfin helg!

Kram!

Kommentera