Pris för sämsta immunförsvar går till…

…Mig.. Suck, har man otur eller har man otur? Det är verkligen så, är det inte det ena så är det det andra. Nu har jag varit hemma sedan i måndags eftermiddag pga feber och förkylning, tänkte väl att det skulle vara snabbt övergående men inte är jag frisk än och man blir ju både deprimerad och uttråkad snart. Ju längre in i graviditeten jag kommit så märker jag hur mycket mer mottaglig jag är för alla sjukdomar hit och dit, känns som att det räcker att vistas i samma byggnad som någon med halsont så är det kört för mig.

Så den här veckan har jag spenderat i sängen eftersom energin helt enkelt inte finns till annat. Jag är uppe korta stunder tills jag är helt slut igen, visst låter det skojigt? Jag har verkligen inte många arbetsdagar kvar nu och jag vill så himla gärna få jobba dessa dagar och inte ligga här och vara sjuk 🙁

Men för att nämna något roligt så är det full fart på bebis i magen, så det verkar inte gå någon nöd på den vilket trots allt är det viktigaste just nu. Det sparkas åt höger och vänster, kors och tvärs samt hickas en hel del. Då blir man inte annat än lycklig när man känner det för det är ju trots allt ett tecken på att den mår bra därinne. Tänk att det bara är 47 dagar kvar tills det är beräknat, vart har tiden tagit vägen?!

Nu blir det vila resten av kvällen, vill så gärna må bra i helgen så jag kan få njuta av det fina vädret en stund iallafall. Sedan väntar även ett samtal till läkare som måste göras imorgon, gällande intyg till förnyelse av handikapparkeringstillstånd som jag haft hela livet men som man menar på att jag kanske inte har rätt till längre. Ofta ser jag mitt liv som alla andras men i ett sådant här läge så går det inte riktigt, men vi får inte ge upp. Vi alla har rättigheter men vissa saker måste vi kämpa extra för och jag tänker inte ge mig den här gången heller. Önska mig gärna lycka till för det lär behövas!

Kram!

 

Kommentera