Måndag.

Hej på er! Nu var det några dagar sedan jag uppdaterade härinne, men unnade mig faktiskt en ledig helg med mycket vila då jag inte riktigt varit på topp pga illamående och trötthet. Hela lördagen gick dessutom åt till att fira min systers 18-årsdag vilket blev en riktigt lyckad tillställning.

Men nu är jag tillbaka precis som vanligt och kommer uppdatera er med händelser, tankar och åsikter i vanlig ordning. Imorgon hittar ni tillexempel ett inlägg som kommer att handla om hur man som funktionsnedsatt måste öppna sitt liv på djupet för helt okända människor när man behöver ansöka om saker som man har rätt till för att ha ett så bra liv som möjligt. Missa inte det!

Ikväll blir det sovdags tidigt. Slutade jobbet kl.17 och kom hem 18, ja ni läste rätt. Ännu en gång livet med färdtjänst där den först och främst kommer 15 minuter sent och sen blir det samåkning åt helt andra håll än dit jag ska så ikväll är jag trött och därav inte så roligt inlägg men ville bara tala om att jag inte har glömt bort er och att jag kommer tillbaka precis som vanligt nu 🙂

Kram!

 

Kommentera