Skicka dina frågor till mig :)

Först och främst tack för all respons jag fått lite överallt den senaste tiden och alla fina kommentarer kring dagens medverkan hos mittfunktionshinder.se !

I takt med att jag fått fler som följer mig så har även antalet frågor ökat, jag har fått en hel del frågor via mail och andra sociala medier så därför tänkte jag att det kunde vara på sin plats med en frågestund hos mig. Exakt dag är inte bestämd ännu men från och med idag kan du mejla mig din fråga, ställa den i kommentarsfältet här eller på Facebook så kommer jag att besvara just din fråga när det är dags. Jag vill också att du skriver med om det är okej att jag skriver ditt förnamn på bloggen tillsammans med din fråga eller om du vill vara anonym 🙂

Det behöver inte bara vara frågor utan det kan även vara förslag på saker som ni vill att jag skriver om framöver, alla förslag är välkomna. På så sätt lär ni känna mig lite bättre och jag får en tydligare inblick i vad ni är intresserade utav och vad ni vill att jag ska skriva om helt enkelt. Så bomba mig med alla era frågor från och med idag! 🙂

Kram!

Kommentera