Hur fungerar det för dig egentligen? 

Höjden av trötthet har nog drabbat mig just nu, jag skulle kunna sova hur mycket som helst men ändå är jag trött. Men med alla hormoner och allt som just nu händer i min kropp så är det kanske inte så konstigt trots allt. 

Tyvärr blev bloggen lite lidande pga det igår som ni märkte, jag somnade i princip direkt efter att jag fått i mig lite middag efter jobbet igår och sen vaknade jag med korta mellanrum men det var allt. 

Så därför tar jag upp det jag skulle skriva om igår idag istället och det kanske är ett inlägg som inte passar alla att läsa då det fortfarande är ett ämne som är lite tabu att prata om. I mina ögon väldigt konstigt. Jag tänker nämligen skriva lite om sex och samliv ur min synvinkel som funktionsnedsatt. Under ett antal år har jag fått frågor som dessa många gånger ”hur gör du när du ska ha sex?” ”Kan du verkligen ha ett normalt samlag?” 

Idag skrattar jag bara för mig själv när jag råkar ut för sådana typer av frågor vilket knappt händer numera. Men så har det inte alltid varit, när jag var i tonåren så tog jag väldigt illa upp. Jag blev ledsen och tog det personligt, då förstod jag inte på samma sätt som idag att personerna i fråga helt enkelt inte vet och därför frågar de. 

Mitt svar när jag får dessa frågor har alltid varit först och främst ”vadå normalt samlag, vad är normalt egentligen? Men jag har samlag precis som alla andra och inga konstigheter med det.” 

Konstigt nog är det fortfarande något som samhället har svårt att ta in, för det dyker upp lite nu och då fortfarande har jag både läst och hört om. Vi kan alla göra samma saker men på vårt egna sätt även om vissa saker visar sig att vi gör på exakt samma sätt. Inga konstigheter va? 

Hoppas ni får en fantastiskt fin tisdag! 

Kram!  

Kommentera