Bli sedd för den personen man är

Ni vet den där känslan när man verkligen är säker på att man hittat sin livs kärlek, just den känslan har jag när jag tänker på min man, när jag umgås med honom och ja egentligen i alla situationer. Vi har i sommar varit tillsammans i sju år och som i alla relationer så har det gått upp och ned. När det har varit som allra tuffast och man står där och vet varken ut eller in, så håller man fortfarande ihop och ser en framtid tillsammans. Lyckan är så himla mycket större än våra motgångar och då är det bara rätt. Inget förhållande är alltid perfekt men det kan vara bra nära.

När jag var i tonåren och började intressera mig för killar så hade jag samtidigt min självkänsla och mitt självförtroende att brottas med. Tack vare det så hade jag ofta tankar om att jag aldrig skulle hitta någon som ville vara med mig för den personen jag är utan att man bara skulle se rullstolen och mina svårigheter och därför bli skrämd över att inleda ett förhållande med mig. Några kort förhållanden hade jag allt som kändes bra men utav andra anledningar så höll det inte och tankarna kom tillbaka.

Sommaren 2010 så vände allt, jag fick kontakt med killen som idag är min man. Vi träffades och jag kan från min sida direkt säga att det var kärlek vid första ögonkastet, det bara klickade och jag kände mig sedd för den jag var och det är just det här som jag vill få fram i kvällens inlägg; tyvärr kommer man mötas utav personer som bara ser problemen och som därför inte vågar inleda något seriöst med en. Men det är inte dig det är fel på utan det är brist på kunskap som leder till rädsla och osäkerhet hos den andra personen som gör att just den personen väljer bort dig.

Även om det känns hopplöst många gånger så är jag helt säker på att det finns någon för alla och vi förtjänar någon som er oss för de personerna vi är, inte för den funktionsnedsättningen vi har. Jag har haft turen att hitta den mannen som vill vara med mig för att han tycker om mig som person och tillsammans har vi utvecklats och hittat lösningar på det som varit lite knepigt ibland. Det handlar om rak kommunikation och ett ständigt samarbete, då kommer man långt i en relation.

Kram!

Kommentera