Dags att ta bloggandet till en ny nivå?

Att tiden går fort när man har roligt är ännu en gång bevisat att det stämmer, redan söndag igen. Igår var vi iväg och firade min svärfars födelsedag. En jättetrevlig eftermiddag med svärmors goda smörgåstårtor och andra goda tårtor till kaffet. På vägen dit så tror jag bestämt att jag kände av ett litet pirr/fladder i magen så det var nog vår lilla bebis som ville säga hej, supermysigt!

Jag har funderat lite kring mitt bloggande och hur jag kan utveckla det osv och har kommit fram till att jag inte nu, men inom en snar framtid också ska ge mig ut och föreläsa lite som ett komplement till mitt bloggande. Vad tror ni om det? Vore jättekul att få höra era åsikter. Kanske jobbar ni på ett ställe eller går på en skola som skulle vara intresserad av en sådan typ av föreläsning? Just för att sprida mer kunskap, diskutera och informera om hur det är att ha en medfödd funktionsnedsättning och vad det kan innebära både i vardagen och psykiskt. Jag tror på en kombination av att skriva och att ge mig ut och prata med olika typer av människor.

Skulle ni redan nu känna att du/din arbetsplats/din skola/förening eller liknande är intresserade så går det jättebra att skicka din intresseanmälan till: blogg.fridaespenrud@hotmail.com så hör jag av mig med mer information.

Precis som jag sagt tidigare så vill jag göra allt för att göra vårt samhälle bättre för alla. Det här kan vara en bra bit på vägen till en mindre fördomsfull värld.

Kram!

Kommentera