Trettondedag jul

Vilken fantastisk dag det har varit! Ingen stress och har bara kunnat ta saker som de kommer, sådana dagar mår jag så himla bra av. Har faktiskt varit iväg fram till nu så blev ett sent inlägg här de sista minuterna av dygnet.

Dagen började med en ovanligt lång sovmorgon för min del, har blivit så extremt trött och det är ju inte speciellt ovanligt i början av en graviditet framförallt. Vi gick upp vid 11 och avnjöt lite kaffe och bara småpratade och jag knappade på mobilen för att få upp ett inlägg här. Har ju funderat en stund på att skaffa mig en liten smidig dator för att kunna blogga nu när jag valt att ta det på allvar igen och faktiskt göra något utav det så frukosten slutade med att jag klickade hem en MacBook Air vilket jag aldrig trodde skulle hända. Den var väldigt snart klar för avhämtning så då åkte vi iväg och jag kan bara säga att jag är så otroligt nöjd än så länge! Nu underlättade det något enormt att sitta här och skriva.

Jag hann bara hem och fixa igång den i princip för sedan åkte vi till mina föräldrar där vi blev kvar fram till nu, tiden går ju som bekant fort när man har roligt. Jag hoppas att ni haft en riktigt bra fredag allesammans!

Vill avsluta detta inlägg med att tacka er alla för all fin respons jag fått vid uppstarten av min blogg, det värmer djupt in i hjärtat att ni är så pass engagerade och att att jag verkar ha hittat ett ämne att utgå ifrån som faktiskt ger någonting för alla. Tack!

Nu är det snart sovdags men vi hörs imorgon igen. Sov gott!

Frida

 

Kommentera