Ett bättre samhälle för alla 

Hej allesammans! 

Idag slår jag upp portarna för min blogg där jag tänker med mig om hur mitt liv med en funktionsnedsättning ser ut, vad jag möter för för-och nackdelar och vad jag måste kämpa lite extra med för att få en så fungerande vardag som möjligt. 

Varför väljer jag att öppna upp mitt liv och fokusera på att skriva mycket om min funktionsnedsättning då? Jo för att förhoppningsvis kunna vara med och påverka det samhälle vi lever i; minska fördomar genom att öka förståelse bland människor. Jag hoppas också kunna motivera och peppa andra i liknande situationer som min, visa hur jag gjort och gör och att det faktiskt går att leva ett helt normalt liv bara med lite andra metoder ibland. 

Jag tror att med mer kunskap, förståelse och medmänsklighet så kan vi få ett mycket bättre samhälle där alla har ett lika värde. Det är iallafall något jag kommer jobba för genom den här bloggen. 

Tycker ni att det låter som något intressant så följ mig gärna, dela vidare och kom väldigt gärna med förslag på vad ni vill att jag tar upp. 

Frida

Kommentera